«British Bulldog» 2022-2023 для 5-6 класса: ответы на вопросы

 

«British Bulldog» 2022-2023 для 5-6 класса: ответы

С 13 декабря 2023 года идет международный игровой конкурс по английскому языку «British Bulldog» 2022-2023.

Подготовлено пять вариантов заданий: 2, 3–4, 5–6, 7–8 и 9–11 классы. Вариант заданий для участников из 2-х и 3–4-х классов состоит из 30 вопросов, для участников других возрастных групп из 45. На каждый вопрос нужно выбрать один из четырех вариантов ответов. Время на выполнение заданий – 45 минут.

Предлагаем вашему вниманию вопросы и ответы на конкурс «Британский бульдог» 2022-2023 для учеников 5 и 6 классов.

Ответы на конкурс “Британский бульдог” 2022-2023 для учеников 5-6 классов

Listen and answer the questions

1. Who is Sarah talking with?

  1. Her aunt
  2. Mark
  3. Shop assistant
  4. Her m other

Ответ: B

2. Where does Mark suggest going tgether? To the …

  1. park
  2. bank
  3. cinema
  4. shopping centre

Ответ: D

3. When was the shopping centre built?

  1. Not long ago
  2. Centuries ago
  3. 50 years ago
  4. It’s not known

Ответ: A

4. Does Sarah have a lot of money?

  1. Yes, she does
  2. No, she doesn’t
  3. Yes, she has
  4. No, she hasn’t

Ответ: B

5. When is Mark’s birthday?

  1. On Saturday
  2. Next Thursday
  3. On Sunday
  4. It was yesterday

Ответ: B

6. What did aunt Mary give Mark as a present?

  1. A video game
  2. Money
  3. Trainers
  4. Ice cream

Ответ: B

7. When did aunt Mary give Mark her birthday present?

  1. On Saturday
  2. Yesterday
  3. On Thursday
  4. Next Thursday

Ответ: B

8. How much birthday money does Mark have?

  1. It’s a secret
  2. Nobody knows
  3. 25 pounds
  4. 5 pounds

Ответ: C

9. What does Mark want to buy as a present?

  1. Sneakers
  2. Ice cream
  3. Nothing
  4. A video game

Ответ: D

10. What did Mark promise to buy Sarah?

  1. Trainers
  2. A video game
  3. Nothing
  4. An ice cream cone

Ответ: D

Read the text and answer the questions

Hi, Tom! Where are you going? Are you going to the park to play football? No, Mary, not now. I’m going to the shops. It’s my father’s birthday and I haven’t got a present for him. My Dad’s forty three. How old is your Dad? He is thirty four on Sunday. What are you going to give him? I don’t know. It’s difficult. What does he like? Oh, he likes music, fishing, watching TV and reading. Why don’t you buy him a USB flash drive? I can’t, because my sister is giving him a USB flash drive. A book? Ah, I know. I can give him a fishing book. Thanks. Can you come to town with me? Sorry, I can’t. Mum and I are going to Auntie Sally’s house. Her cat has got four kittens and she says I can have one. I know which one I want. It’s white with black ears and a long tail. OK, see you soon, bye! Bye!

11. Where is Tom going? Tom is going to …

  1. the shops
  2. the park
  3. school
  4. Auntie Sally’s house

Ответ: A

12. Who has a birthday soon?

  1. Auntie Sally
  2. Tom’s sister
  3. Tom’s father
  4. Tom

Ответ: C

13. How old is Mary’s father?

  1. 44
  2. 43
  3. 34
  4. Tom doesn’t know

Ответ: B

14. Why can’t Tom buy a USB flash drive? Because….

  1. it’s expensive
  2. father has lots of them
  3. Tom doesn’t like it
  4. Tom’s sister bought one

Ответ: D

15. What kind of book is Tom going to buy for his father? About

  1. fishing
  2. table games
  3. football
  4. musical instruments

Ответ: A

16. Who will accompany Tom to the shop?

Ответ: D

17. Who is going to visit Auntie Sally?

Ответ: B

18. Who is Mary going to visit her aunt with?

Ответ: A

Если вы нашли ошибку или не согласны с каким-то ответом – пишите ваш вариант ответа в комментариях!

Правильные ответы на остальные вопросы:

(по нашему мнению)

 

19. C

20. D

21.D

22. C

23. C

24. D

25. C

26. A

27. B

28. D

29. C

30. C

31. C

32. D

33. A

34. D

35. B

36. D

37. C

38. D

39. B

40. B

41. A

42. B

43. C

44. B

45. A

Просьба к посетителям сайта фанкино: если есть более полная информация (например сами вопросы с 18 по 45), то напишите в комментариях

 

2 Replies to “«British Bulldog» 2022-2023 для 5-6 класса: ответы на вопросы”

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *